Цитати про покоління (300 цитат)

– Чого заради, кажучи по правді, створив Бог цю сумну земну юдоль? – повторюю я. – Хіба він не міг відразу ж залишити нас у вічному житті?
Бодендік знизує плечима.
– Про це ви можете прочитатив Біблії. Людина, рай, гріхопадіння
– Гріхопадіння, вигнання з раю, наслідний гріх і тому прокляття на сотнях тисяч поколінь. Бог Біблії – самий мстивий з усіх богів.

Книги – кораблі думки, що мандрують по хвилях часу і бережно несуть свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління.

Чоловік, навіть незважаючи на броню егоїзму, розуміє, що жінка краще. Просто ми не визнаємо цього вголос – солідарність з покоління в покоління. Раптом це завадить вам поважати нас, вважати нас чоловіками? Хоча чоловік – це далеко не член між ніг, це ще й дбайливе бажання прикрити вікно, коли вона замерзла, але мовчить про це. Чоловік – це тривога за неї, навіть коли вони не разом.

Відмінність державного діяча від політика в тому, що політик орієнтується на наступні вибори, а державний діяч – на наступне покоління.

Людей приваблюють історії, в разі Стефані Майєр абсолютно ясно, що вона пише для цілого покоління дівчаток і відкриває їм новий вид любові і сексу в цих книжках. І Джоан Роулінг і Стефані Майєр пишуть для підлітків, єдина відмінність в тому, що Роулінг – приголомшливий автор, а Майер не може написати гідну страшилку. Вона не дуже хороша.

Покоління за поколіннями люди працюють на ненависних роботах тільки для того, щоб мати можливість купити те, що їм не потрібно.

Без віри неможливе життя людини. Питання в тому, якою буде віра майбутніх поколінь: раціональної або ірраціональної. Чи буде це віра в вождів, машини, успіх; або це буде непохитна віра в людину і його сили, заснована на досвіді власної плідної діяльності.

Вірмени – це народ, який уміє зберігати в століттях і передавати з покоління в покоління святе повагу до рукописної, а часом і кров’ю написаній книзі Це величезний показник культури і вагоме свідчення високої любові до своїх витоків.