Цитати про церквах і храмах (150 цитат)

І за старою звичкою він подякував Богу за те, що перестав в нього вірити.

Варто повернутися до диявола спиною, і побачиш шлях до Бога …

Бійтеся людей, чий Бог на небі.

Природа є в деякому сенсі Євангеліє, що благовістив голосно творчу силу, премудрість і велич Бога. І не тільки небеса, а й надра землі проповідують славу Божу.

Точка зору, ніби віруючий щасливіший, ніж атеїст, настільки ж абсурдна, як поширене переконання, що п’яний щасливішим тверезого.

Я довго шукав Бога у християн, але Його не було на хресті. Я побував в індуїстському храмі і древньому буддійському монастирі, Але і там не знайшов я навіть слідів Його. Я відправився до Каабі, але Бога не було і там. Тоді я заглянув в своє серце. І тільки там побачив Бога, Якого не було більше ніде …

Релігія тільки одна, але в сотні облич.

Після Бога ми в першу чергу в боргу перед жінкою: спершу вона дарує нам життя, а потім надає цьому житті сенс.

У містах стоять храми, наповнені золотом і сріблом, не потрібним богу, а на папертях храмів тремтять жебраки, марно чекаючи, коли їм сунуть в руку маленьку мідну монету.

Я вірю в Бога і вважаю, що він є в кожній людині.

– Ти не міг вимкнути мобільний в церкві? – Може, це Бог?

Згрішивши, ні до чого себе пеклом лякати! Стати безгрішним не треба собі обіцяти! Для чого милосердному Богу безгрешнік! Грішник потрібен Всевишньому, щоб прощати!

Диявол надав церкви такі послуги, що мене вражає, як його досі не канонізували.

Чому Всемогутній Творець наших тел Дарувати нам безсмертя не захотів? Якщо ми досконалі – навіщо вмираємо? Якщо недосконалі – то хто бракодел?

Церква. Все це слово є назва обману, за допомогою якого одні люди хочуть панувати над іншими.

Я не молився Богу. Я не молився Йому тридцять сім років, майже не згадував Його. Я Його відкинув. Я сам був бог, Боголюдина. Зараз я збагнув дещицю своєї помилки.